marți, 8 aprilie 2014

Si tu poti sa o ajuti pe aceasta tanara! Cristina Tau are nevoie de noi

WOW BIZ alaturi de Cristina.Mii de multumiri


Cristina Tau are nevoie de ajutorul nostru! Tanara a fost diagnosticata cu Distonie generalizată si are nevoie de 31.000 de euro.

Cristina lupta pentru viata ei, insa are nevoie de ajutor. Tanara ii roaga pe cei care pot si vor, sa o ajute sa stranga suma de 31.000 de euro, bani de care are nevoie pentru interventia la care urmeaza sa fie supusa.
Citeste povestea Cristinei.
Scrisoare de apel umanitar
Bună ziua!
Numele meu este Cristina Tau și vă scriu această scrisoare de apel umanitar și o scurtă poveste despre cazul meu medical, cu speranța că vom găsi înțelegerea și sprijinul dvs.: În cursul anului trecut, 2013 mai exact, la vârsta de 29 de ani, am fost diagnosticată cu Distonie generalizată, o forma rară de suferință neurologică, caracterizată prin mișcări involuntare, spasme musculare și poziții anormale ale diferitelor părți ale corpului. Diagnosticul primit în cadrul Clinicii Colentina, București, din România, a fost reconfirmat în cadrul unei consultații de către medicii Clinicii Medicale din Hannover (Germania), iar tratamentul sugerat în condiții de urgenta, datorita stadiului avansat al bolii si a gravitatii manifestarilor simptomatice este o intervenție chirurgicală la nivelul creierului numită Deep Brain Stimulation (Stimulare Cerebrală Profundă). Această intervenție presupune implantarea a doi electrozi la nivelul globilor palidali din creier, conectați la două baterii, introduse la nivelul pieptului, subcutanat, care să substituie prin intermediul impulsurilor electrice pe care le dezvoltă, disfuncționalitatea neuromotorie. Precizez faptul că această operație nu este disponibilă în România, iar singura alternativă rămasă este realizarea ei în cadrul Clinicii din Germania. Costurile estimative ale intervenției se ridică la:
-suma de 30.598,37 Euro costul aparatului,
-cheltuieli cu spitalizarea 6100 Euro.
Pe langă aceste sume pe actele primite de la Clinica  din Germania mai există o observație în care este vorba de costuri suplimentare  care se vor plăti într-un anume termen și mai sunt cheltuieli cu transportul, cazarea persoanei însoțitoare pe perioada spitalizării Cristinei (3 saptămâni).
În acest moment am fost refuzați de CAS pentru accesarea decontării prin intermediul formularului E112 și acesta este motivul pentru care vă solicităm sprijinul pentru demararea și strângerea fondurilor necesare pentru realizarea intervenției.
Programarea intervenției chirurgicale a fost în 24 martie 2014 ,din cauza faptului că nu avem suma necesară se va amâna data operației.
Câteva informații puteți afla prin intermediul online pe blogul http://elenacristy.blogspot.ro/
Cu speranța ca mă veți ajuta și mulțumindu-vă anticipat pentru deschidere, aștept un răspuns din partea dvs. Multumesc anticipat!
Conturile deschise pe Numele Tau Cristina Elena sunt:
Cont in lei: RO68BRDE360SV70816143600
Cont in euro:RO64BRDE360SV70816223600, COD SWIFT:BRDE ROBU,
Adresa Bancii: str. Socrates nr.1, Timisoara

sursa: WowBiz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu