vineri, 23 mai 2014

Abyss MetalFest || Concert Caritabil pentru Cristina


...pentru că muzica vindecă (Music Heals) și putem schimba vieți!

Cristina Tau are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Ea a fost diagnosticată cu o boală rară, Distonie Generalizată, și necesită o operație costisitoare la nivelul creierului. Deoarece această intervenție chirurgicală nu este realizabilă în România, ci doar în Germania, C.N.A.S. a refuzat demersul pentru decontarea sumei aparatului de care are nevoie neapărată Cristina. Dar NOI nu vom rămâne nepăsători!

Prima ediție de concerte caritabile pentru Cristina a debutat în Timișoara sub genericul ”Music Heals” pe data de 22 Martie, în club Rost. O dată ce avea să schimbe multe, care avea să aducă zâmbete și speranță. Trupe tinere și cunoscute ale underground-ului timișorean, cât și orădean, au cântat pentru cauza Cristinei, au susținut-o și o susțin chiar și în prezent, trupe ca: Signatura Rerum, Raven Tears, Grave For Sale, Eventual și So What. Astfel, cu ajutorul lor, al prietenilor invitați și a tuturor persoanelor care au vrut să dea o mână de ajutor, puțin câte puțin, din donații și bilete, am reușit să strângem o sumă impresionantă de aprox. 3000 ron.

Această a 2-a ediție de concerte caritabile, va fi ținută în Abyss Rock Metal Pub Oradea cu nume cunoscute ale scenei underground din Satu Mare și Oradea. Fiindcă și orădenii pot și putem găsi alte zeci de motive pentru care putem, vă așteptăm în număr cât mai mare ca să îi oferim Cristinei șansa de a se bucura de viață așa cum merită!

Mai multe informații despre cazul Cristinei, cât și acte medicale doveditoare, puteți găsi pe blog-ul ei:
http://elenacristy.blogspot.ro/p/povestea-mea.html


Astfel, ne vor susține artistic:

Smog - Satu Mare
https://www.facebook.com/smogsatumare

Order - Satu Mare
https://www.facebook.com/pages/OrdeR-Satu-Mare/761555373884580

Igfon - Oradea
https://www.facebook.com/igfon

So What?! - Oradea
https://www.facebook.com/pages/So-What/232087370232787?ref=br_tf

SubSociety Defense - Oradea
https://www.facebook.com/pages/SubSociety-Defense/215155758671839?ref=br_tf


Locație: Abyss Rock Metal Pub Oradea
Data: 20 Iunie
Ora: 20:00
Intrare: 15 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu